Ορχηστρική Μουσική

Translate

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αισθήσεις και Υπεραισθήσεις σε έναν κόσμο υπερκοσμικό



Αισθήσεις και Υπεραισθήσεις

Έκανε κάποτε ο κ.Τάδε την εξής ερώτηση στον κ.Δάτε :

τί είναι τελικά ο κόσμος,υπαρκτός ή ανύπαρκτος και πώς τον καταλαβαίνουμε?
Ο κ.Δάτε απάντησε καταφατικά σε όλα...Εκτός του οτι του έκανε απο πρίν και τη δική του ερώτησή στον κ.Τάδε : πώς θέλεις να σου απαντήσω και τί θέλεις να σου απαντήσω αν θέλεις σίγουρα να σου απαντήσω...? Γιατί θα μου πείς εσύ,αντιλαμβάνεσαι ίσως προς το παρόν αυτό που θέλεις όπως και όποτε το θέλεις με τις αισθήσεις σου...
Ο κ.Τάδε του έκανε του έκανε στη συνέχεια το εξής ερώτημα :
Πώς θα καταλάβω τί σημαίνει καταλαβαίνω?Μήπως υπάρχει κάτι άλλο εκτός απο αίσθηση στον άνθρωπο?
Κ.Δάτε: Εάν θέλεις να λές οτι έχεις υπεραισθήσεις,καλά θα κάνεις να βρείς όχι τη πηγή αυτών αλλά πρώτα την πηγή των απλών σου αισθήσεων...Θέλεις να ορίζεις σαν αίσθηση μία απο τις 5 βασικές σου αισθήσεις ή θέλεις να χρησιμοποιείς υπεραισθήσεις όπως λόγου χάρη τη γνώση?
κ.Τάδε: Δε πιστεύω οτι αίσθηση είναι αυτό που ορίζετε εσείς γιατί αν ήταν έτσι τότε θέλω να βρώ αυτό που θα με κάνει να αντιληφθώ και τα μικρότερα στοιχεία της αντίληψής μου,τις μοριακές ή τις ατομικές αισθήσεις μου ας πούμε....Τί λές κ.Δάτε?




κ.Δάτε: Εάν θέλεις να συνδυάσεις επιστήμες για να φτιάξεις δική σου θεωρία για αυτό το κάτι που λές ή για αυτό που θέλεις να επιβάλεις σε εμένα,θα αναγκαστείς να πάς αλλού,σε άλλο δάσκαλο,στο δάσκαλο του εαυτού σου που ίσως είναι ποιό έτοιμος απο μένα να καταλάβει τί εννοείς...
Ερώτηση 1): Κατά πόσον πιστεύει κάποιος απο εσάς οτι υπάρχουν υπεραισθήσεις?
Ερώτηση 2): Με ποιόν τρόπο θα απαντούσατε στον κ.Τάδε αν υπάρχει ή όχι, αν σας έλεγαν να απαντούσατε εσείς οι ίδιοι και όχι οι σκέψεις σας μέσω του διάβάσματός σας απο τα βιβλία?
Ερώτηση 3): Τελικά πιστεύετε οτι ο άνθρωπος ξαφνικά ξύπνησε απο κάποιο λήθαργο και του δόθηκε εξωτερική βοήθεια ή έφερε η πρώτη του σκέψη ( τυχαία σκέψη ) την επανάσταση?
Ερώτηση 4): Τί πιστεύετε οτι συνέβαλε στην αρχή για να βοηθήσει τον άνθρωπο να φτάσει εδώ που έφτασε?Εάν πιστεύετε οτι είναι εξωτερικές δυνάμεις πνευματικής μορφής,εάν έτσι,τότε πιστεύετε οτι είναι δυνάμεις θείου είδους κλπ?
Ερώτηση 5) : Η καλύτερη ερώτηση : Γιατί να κάνει ο άνθρωπος κουμάντο στον πλανήτη Γή η αν όντως κάνει? Ήταν τυχαίο το γεγονός οτι ήταν πρώτος που αντιλήφθηκε οτι ο κεραυνός που είχε χτυπήσει το δέντρο τον έκανε να σκεφτεί την έννοια δημιουργικότητα χωρίς καν να γνωρίζει να τη σκεφτεί με τη γλώσσα που δέν υπήρχε στην εποχή των μακρινών προγόνων μας?
Ερώτηση 6): Τί ήταν αυτό που τον έκανε να σκεφτεί χωρίς τη γλώσσα της σκέψης στο αρχικό στάδιο της αντίληψής του κατα τη διάρκεια που ο κεραυνός είχε κάψει το δένδρο?




Ερώτηση 7 ): Γιατί είχε κυριαρχήσει ο άνθρωπος στον πλανήτη και όχι ένα άλλο είδος του ζωικού βασιλείου?Τι πιστεύετε οτι είχε παιχτεί στην αρχή αν υποθέσετε οτι παιχνίδια σημερινού στυλ υπήρχαν τότε? Ερωτήματα όπως αυτά,τυραννούν όχι μόνο τον άνθρωπο αλλά πιστέψτε με και τον ίδιο τον Θεό,εξάλλου ποιός είπε οτι ο Θεός δέν έχει συναίσθημα εφόσον η θρησκεία μιλάει για συμπόνοια και άλλα σχετικά?
Εσείς τι πιστεύετε; Απαντήστε στα σχόλια πιο πάνω