Ορχηστρική Μουσική

Translate

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τί και αν κάποιος δημιουργήσει ολοκληρωτικά τον δικό του λεξικό κόσμο?

ΠΕΡΙ ΤΙΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣΙΣΜΟΥ

Ποιά η άποψή σας όσον αφορά τη γνώση του πώς και
του τί? Πιστεύετε οτι η γνώση του πώς, κάνει κάποιον να κατανοήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τον κόσμο, απο οτι μέσω της γνώσεως του τί?
Ή μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτούμε οτι ίσως πίσω απο το τί πάντα κρύβεται το πώς..??. Σε ποιό είδος ανήκει θα λέγατε ο κόσμος,στον πωσισμό ή στον τιισμό?
Προσωπικά πιστεύω οτι ο κόσμος κρύβει τις Α' ενέργειες του όπως και οτι έχει μία τελειότητα που κανένας άνθρωπος δε θα καταλάβει ποτέ του με οτι είδους γνώση ασχοληθεί...
Το γεγονός του Δημόκριτου για την ατομική θεωρία με ξενερώνει πλέον ασχέτως και αν όλος ο κόσμος πιστεύει στα άτομα σήμερα...Άραγε,πίσω απο τα κουάρκς να υπάρχει ένας άλλος κόσμος? Όπως και τί σημαίνει υπάρχω σε αυτη την περίπτωση? Πιστεύετε οτι μέσω της γνώσης ο άνθρωπος αυτοκαταστρέφεται γιατί ίσως η γνώση να κρύβει στοιχεία ιδιοτέλειας?Πιστεύετε στο Χάος και στη θεωρία του?
Σύμφωνα με ποιά θεώρηση αντιλαμβάνεστε τον κόσμο φίλες και φίλοι μου?

Όπως καλά διαπιστώνετε μπορεί κανείς να δημιουργεί όποτε θέλει δικές του λέξεις ,ίσα ίσα γιατί έχει αυτό το ανθρώπινο δικαίωμα,εξάλλου οι λέξεις δέν παύει να συμβολίζουν και όχι να δείχνουν το απόλυτο είναι διότι ακόμα δέν έχει αποδειχθεί αν όντως μέσα σε κάθε τί υπάρχει το απόλυτό του είναι...Το ταξίδι αυτό δέν είναι απλώς μοναδικό αλλά δείνει την εμπειρία από πρώτη ματιά στον σκεπτικό να δημιουργήσει φαντασιακή σκηνοθεσία μέσα στο μυαλό του η οποία με τη σειρά της θα τον οδηγήσει στη τρέλα....Είναι όντως η τρέλα όμως κακή όπως οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν? Ποιός είπε οτι η τρέλα δέν είναι ένα είδος γνώσης και συμπεριφοράς ίσα ίσα ακατανόητο για το ευρύτερο κοινό?
Εσείς τι πιστεύετε; Απαντήστε στα σχόλια πιο πάνω